Takläggare i Täby & Stockholm


Tak & Fönsterakuten i Stockholm AB har många års erfarenhet inom takläggning runtom i Norrort & Täby Kommun. Vi har senaste åren hjälpt privatpersoner, föreningar och företag, oavsett storlek på arbete. I Täby har vi utfört fönsterbyten i områden så som; Näsbypark, Gribbylund, Täby Kyrkby, Ella park, Gribbylund, Erikslund, Hägernäs och Viggbyholm m.m

Ni når oss enklast genom att ringa Björn på 08-502 48 639.

Takbyten & Takrenovering i Stockholm


Vi byter alla förekommande takmaterial:

 • Takpannor: Tegel, Betongpannor
 • Plåttak: Bandtäckt dubbelfalsat plåt
 • Shingeltak
 • Papptak & Tätskikt
 • Sedum med gräsmatta

Varför ni ska välja Tak & Fönsterakuten AB


Taket är det första skyddet mot yttre element som skyddar dig och din familj från extrema temperaturer, hårda vindar, hagel, regnskurar och snöfall. Därför är det så viktigt att ditt tak är i bra skick och om du misstänker brister är det dags att kontakta oss. Vi är ett takföretag som genom åren hjälp hundratals kunder i Täby Stockholm med takläggning, takrenovering och takbyte. Våra duktiga hantverkare och takmontörer är inte bara drivna och självgående, utan bjuder alltid på ett gott bemötande med ett leende på läpparna

Vi hjälper alla möjliga kunder i Hägernäs & Näsbypark m.m


Det har ingen betydelse om du anlitar oss som privatperson, företag eller bostadsrättsförening – vi hjälper mer än gärna alla typer av kunder med taket! Om det inte bara gäller taket kan vi utan problem ta hand om hela projektet genom att erbjuda totalentreprenad.

Vi lägger om tak på alla fastighetstyper


Förutom villor och småhus har vi även erfarenhet av att jobba med andra typer av fastigheter och utrymmen som:

 • Garage, Carport
 • Fritidshus
 • Attefallshus
 • Kontorsfastigheter
 • Logistik & Lagerhallar.
 • Industribyggnader.
 • Flerbostadshus & BRF-hus

Vi tar hand om hela projektet


Med hjälp av vårt breda kontaktnät som vi byggt upp genom åren kan vi hantera eventuella underleverantörer som plåtslagare, ställningsbyggare, målare, snickare, murare, fasadputsare, elektriker, skorstensfejare, VVS-montörer, plattsättare och tätskiktsmontörer. På så sätt kan du luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar hand om allt och kan ägna dig åt viktigare saker.

Garanterar ett högkvalitativa & pålitliga resultat


Faktum är att takläggning inte är vilket jobb som helst eftersom det kräver erfarenhet, kunskap och engagemang. För vanliga hemmafixare kan det vara ganska svårt att att se till att hela arbetet blir rätt gjort och inte får problem i framtiden. Dessutom kräver jobb på höga höjer rätt säkerhetsutrustning för att undvika olyckor och skador.

Auktoriserade takläggare


Eftersom vi jobbar dagligen med takläggning är vi väl insatta i vilka byggregler, säkerhetsföreskrifter och rekommendationer som gäller inom branschen. Det här är ännu en anledning till varför det är bäst att överväga en professionell och inte vända dig till en lekman. Om du låter vem som helst utföra takläggningen kan jobbet i värsta fall behöva göras om och få oväntade problem i framtiden. Så tveka inte att vända dig till vårt takföretag för att säkerställa långsiktiga resultat som du kan lita på.

Kontakta oss för en gratis offert idag


Kontakta oss idag för att få en gratis inspektion och offert av ditt tak! Vi är flexibla när det gäller tider och kommer i samråd med dig komma överens om en tid för att inspektera ditt tak. Genom att titta på ditt tak kan vi ge en tillförlitlig offert utan några överraskningar. Så kontakta oss nu genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.

Vi utför även fönsterbyten i Täby med omnejd. Läs mer här.

Björn Hager
kundkontakt

08-502 48 639

Söker ni en Takläggare runt Täby?
Kontakta oss idag!


  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här

  Hitta till Takbyte, Takrenovering i Täby – Tak & Fönsterakuten i Stockholm


  Ni hittar våra takläggare från Täby på Esplanaden 17 b, 183 78. Närmsta busstation är Täby Centrum som är cirka 2 minuter bort från vårt kontor. Ni går ned vid Stora Marknadsvägen och sedan svänger upp på Göran Elgfelts Gata. Ni kan ta buss 605 eller tåg via Roslagsbanan. Välkomna!