Takläggare i Sollentuna & Stockholm


Tak & Fönsterakuten i Stockholm AB har många års erfarenhet inom takläggning kring Sollentuna Kommun. Vi har genom åren hjälpt många privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.

Ni når oss enklast genom att ringa Björn på 08-502 48 639.

Takbyten & Takrenovering i Stockholm


Varje fastighet behöver någon gång en takrenovering eller takbyte. Dock är det alltid bäst att vända dig till en behörig takfirma istället för att göra jobbet själv. Taket är nämligen det viktigaste skyddet från alla yttre element som regn, vind, kyla, värme, snö, hagel, åska med mera. Faktum är att takets skick är avgörande för din familjs och fastighets säkerhet.

Vi byter alla förekommande takmaterial:

 • Takpannor: Tegel, Betongpannor
 • Plåttak: Bandtäckt dubbelfalsat plåt
 • Shingeltak
 • Papptak & Tätskikt
 • Sedum med gräsmatta

Vi hjälper alla möjliga kunder i Landsnora & Kärrdal


Det sista du vill ska hända är att det taket blir vattenskadat och att det drabbar din familj. Oroa dig inte, med vår hjälp kan du känna dig säker på att takläggningen utförs på bästa sätt eftersom vi har både erfarenhet och utbildning. Inom Sollentuna har vi utfört takarbeten i bl.a Häggvik, Silverdal, Helenelund, Tureberg, Edsviken, Norrviken, Vässjön, Töjnan, Sjöberg, Edsängen och övriga Stor-Stockholm

Takomläggning på alla fastighetstyper i Sätra & Nora


Även om det finns tak i en mängd olika former och storlekar, så är inget jobb varken för stort eller för litet för vår takfirma. Vi utför takläggning, takrenovering och takbyte på alla fastighetstyper som du ser här:

 • Radhus.
 • Fritidshus.
 • Sommarstugor.
 • Flerbostadshus.
 • Kommersiella byggnader.
 • Industrilokaler.
 • Butiker.

Ombesörjer hela arbetet


Vi är en heltäckande takfirma som kan ombesörja hela eller delar av arbetet beroende på förutsättningarna. Genom åren har vi utfört hundratals lyckade renoveringsprojekt över hela Stockholm och har därför ett stort kontaktnät av hantverkare. Det är etablerade och välrenommerade hantverkare inom de flesta yrkesgrupper, bland annat elektriker, rörmokare, plattsättare, målare, tätskiktsmontörer och plåtslagare. Det här kommer att spara dig dyrbar tid med tanke på hur lång tid det skulle ta för dig att hantera denna del. Att kontakta hantverkare och koordinera arbetet tar både tid och energi som du istället kan spendera på ditt jobb eller familj.

Garanterar ett högkvalitativt och säkert arbete


Det är alltid vår högsta prioritet att alltid utföra ett arbete med fastighetens och de boendes säkerhet i åtanke. Därför vidtar vi alltid lämpliga försiktighetsåtgärder, tillämpar de senaste säkerhetsföreskrifterna i branschen och håller extra koll på att varje uppgift. Naturligtvis använder vi även rätt utrustning och verktyg för varje jobb tillsammans med högkvalitativa material.

Kontakta oss för en gratis offert idag


Ring eller maila oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar vanligtvis samma dag och kan ordna ett möte på en tid som passar dig. Vi tittar på ditt tak och kan snabbt ge dig en offert och komma överens om ett pris som vi båda är nöjda med.

Vi byter & renoverar även fönster i Sollentuna. Läs mer här.

Björn Hager
kundkontakt

08-502 48 639

Söker ni en Takläggare runt Sollentuna?
Kontakta oss idag!


  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här

  Hitta till Takbyte, Takrenovering i Sollentuna – Tak & Fönsterakuten i Stockholm


  Ni hittar våra takläggare från Sollentuna på Bössvägen 25, 192 55 Sollentuna. Närmsta busstationer är Norra Kärrdal, Kvarnskogen eller Rudbecksskolan som är cirka 15-18 minuter bort från vårt kontor. Ni går antingen ned söder mot Landsnora eller förbi Bergendal. Ni kan ta bussar 527, 607, 627. Välkomna!