Takläggare på Lidingö & Stockholm


Tak & Fönsterakuten i Stockholm AB har många års erfarenhet inom takläggning runtom Lidingö. Vi har senaste åren hjälpt privatpersoner, föreningar och företag, oavsett storlek på arbete. I Täby har vi utfört fönsterbyten i områden så som; Torsvik, Herserud, Grönsta, Kyttinge, Trolldalen, Södergarn, Västra Yttringe, Killinge, Käppala, Brevik, Mölna m.m.

Ni når oss enklast genom att ringa Björn på 08-502 48 639.

Takbyten & Takrenovering i Stockholm


Vi byter alla förekommande takmaterial:

 • Takpannor: Tegel, Betongpannor
 • Plåttak: Bandtäckt dubbelfalsat plåt
 • Shingeltak
 • Papptak & Tätskikt
 • Sedum med gräsmatta

Varför ni ska välja Tak & Fönsterakuten AB


Om du letar efter en pålitlig takläggare i Lidingö behöver du inte leta längre. Taket spelar en avgörande roll för att hålla dig och din familj skyddad från väder och vind. Det är därför nödvändigt att genomföra underhåll och takrenovering emellanåt för att förlänga dess livslängd. I vissa fall kan det också vara bättre med ett takbyte om renoveringsbehoven är omfattande. Låt dig inte blir frestad att utföra takarbete själv eftersom du sannolikt saknar erfarenhet, utbildning och rätt verktyg för att hantera det på egen hand. Vänd dig istället till en heltäckande takläggare som utför arbete över hela Stockholm och som dagligen arbetar med tak.

Har lång erfarenhet och ett stort kontaktnät


Vi är en takläggare som mer än gärna tar hand om hela eller dela av arbetet beroende på dina behov. Med rätt förutsättningar kan vi ombesörja hela arbetet och låta dig koppla av medan vi sköter allting praktiskt. Genom mångårig erfarenhet av takarbeten i branschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät av kompetenta hantverkare, vilka vi har möjlighet att kontakta vid större projekt. Det här är hantverkare från alla större yrkesgrupper som måleri, grävarbete, rörmokeri, el och plattsättning.

Hjälper dig oavsett storleken på jobbet


Genom åren i branschen har vi hunnit arbeta med alla möjliga typer av tak och kan därför hjälpa både byggföretag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med takläggning, takrenovering och takbyte. Inget jobb är varken för litet eller för stort för oss!

Några exempel vanliga typer av tjänster som vi obehindrat erbjuder är att:

 • Byta tegeltak på villor.
 • Byta plåttak på kommersiella lokaler.
 • Byta papptak sommarstugor.
 • Byta betongpannor på flerbostadshus.
 • Byta yttertak på bostadsrättsföreningar.

3 fördelar med att anlita oss


Här listas fem av de största fördelarna du får om du anlitar oss:

 1. Är säkert och tryggt – Vem som helst bör inte arbeta på taket eftersom det finns risk för skada utan rätt utbildning och säkerhetsutrustning. Våra professionella takläggare har däremot både rätt utbildning och utrustning för jobbet. 
 2. Följer gällande byggregler – Eftersom vi jobbar dagligen med tak känner vi till de senaste byggreglerna och standarderna inom branschen. Att anlita oss säkerställer att arbetet blir rätt från första början och inte behöver göras om.
 3. Höjer kvaliteten – En professionell takläggare som oss har tillgång till högkvalitativa och prisvärda material med en lång livslängd. Vi vet var de bästa materialen finns att köpa till ett bra pris. På så sätt kan du vara säker på att budgeten kommer att vara optimal utan att kvaliteten kompromissas.

Kontakta oss för en gratis offert idag


Ta kontakt med oss nu för att snabbt få ett gratis kostnadsförslag av vad som behöver göras på ditt tak. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som tillsammans med ROT-avdraget gör totalkostnaden mycket prisvärd.

Vi utför även fönsterbyten på Lidingö med omnejd. Läs mer här.

Björn Hager
kundkontakt

08-502 48 639

Söker ni en Takläggare runt Lidingö?
Kontakta oss idag!


  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här

  Hitta till Takbyte, Takrenovering på Lidingö – Tak & Fönsterakuten i Stockholm


  Ni hittar våra takläggare från Lidingö vid Trastvägen 23, 181 40 Lidingö.  Närmsta busstation är Mosstorpsvägen som är cirka 270 meter bort från vårt kontor. Ni går ned sydöst om Mosstorpsparken och forsätter tills ni se fastigheten till höger om er. Ni kan ta bussar 165, 13 & 206. Välkomna!