Fönstermontering på Lidingö


Tak & Fönsterakuten i Stockholm AB är ett erfaret företag som är specialiserade inom nyinstallationer och ombyggnationer av fönster- & dörrbyten på Lidingö. Fönsterakuten är en totalentreprenad som tar totalansvar och ger er kompletta lösningar vi renoveringar.

Ring oss idag på 08-502 48 639 eller mejla på: info@takochfonsterakuten.se.

Vi byter dina Fönster i Stockholm


Vi har senaste åren utfört projekt i hela Lidingö-området med omnejd, så som; Gåshaga, Hersby, Sticklinge, Killinge, Torsvik med mera.

Vi erbjuder även tjänster inom takläggning på Lidingö. Läs mer här.

Fönsterbyten i Baggeby & Mosstorp


Det är mycket att tänka på när man ska göra ett fönsterbyte, och där kan vi med vår långa erfarenhet guida er rätt i fönsterdjungeln. Våra erfarna projektledare heter Björn Hager och Rickard Singstedt. Vi jobbar med fönsterförsäljning, fönstermontage och tak i hela Stockholm och tar totalansvar för er kompletta lösning.

Snabb & smidig demontering & installation


För oss är det en självklarhet att arbeta på ett snabbt och smidigt sätt, då vi vill underlätta allt för dig som kund.
För oss är du som kund det allra viktigaste, oavsett om du är en liten eller stor kund, privatperson, BRF eller företag.

Om ditt fönster går sönder – kontakta oss idag på 08-502 48 639 eller mejla på: info@takochfonsterakuten.se, så ordnar vi det så snabbt som möjligt. 

Information om Lidingö


Lidingö kommun eller Lidingö stad är en kommun öster om Stockholms kommun inom Stockholms län. Gränsen mellan Lidingö och Stockholms kommuner går i nord-sydlig riktning i Lilla Värtan 350 meter från kajkanten vid Ropsten. Centralort är tätorten Lidingö.

Läs gärna mer om Lidingö på deras hemsida.

Björn Hager
kundkontakt

08-502 48 639

Byta Fönster? Kontakta oss idag 


  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *
  Läs vår integritetspolicy här